14
Feb

Another flight

Live vanuit Vancouver luchthaven… maar deze keer hopelijk geen vier uur vertraging, als ik momenteel onderweg ben om weer eens twee weekjes in België door te brengen. En deze keer gaat het nog (voor zover dat mogelijk was) drukker zijn, want nu zijn het immers geen examens meer.

Iets dat wel hetzelfde blijkt te zijn is het weer. Hier in Vancouver was het vandaag zonnig en 9 graden, eigenlijk te warm om in jas rond te lopen, maar blijkbaar sneeuwt het thuis nog steeds – wat natuurlijk wel mogelijkheden geeft inzake sneeuwbalgevechten, hint hint… Okay, ik heb er lang genoeg over gezwegen, maar voor diegenen die het nog niet weten, er is momenteel zo een klein dingie bezig in Vancouver, ik denk dat het de Olympische Winterspelen genoemd wordt. Mijn redenen om de stad te ontvluchten waren allemaal zeer logisch en zoals ik al gemerkt heb de laatste dagen, ook zeer waar – zoals al duidelijk was in de ganse overrompeling van het openbaar verkeer. Maar toch is er een deel van mij dat het enorm spijtig vindt om naar huis te gaan. I do like Canada en I am absolutely nuts for big events, zelfs sportevenementen.

Maar ja, vermits tickets duurder zijn dan het vliegtuigticket, was de keuze ook snel gemaakt. Wat niet wilt zeggen dat ik de spelen nog niet op de voet gevolgd heb. Soms zelfs net iets te veel, want blijkbaar wordt ik niet enkel emotioneel als ik bijvoorbeeld Tina in Peking een medaille zie winnen, maar gewoon al bij het bekijken van de Canadezen in de schaatswedstrijden werd ik emotioneel.

Je kan dus al raden hoe emotioneel ik werd daarnet toen Canada net de allereerste gouden medaille op Canadees grondgebied won…

Yes, I’m a big softie 🙂

Ik ga nu nog een beetje verder kijken naar de spelen, live op elk scherm in de luchthaven en dan mooi plaatsnemen in mijn special geboekte stoel en wat flirten met de stewardessen.

What can I say, I am what I am.

Hopelijk sta ik binnen een 14tal uur terug op Belgische bodem. Keep your fingers crossed