12
Jan

Rainbow tour

Posted in Personal / Tags

Toen ik Canada verliet had ik het gevoel alsof het allemaal veel te snel gebeurde. Gedurende die vier maanden had ik vaak gewild om terug thuis te zijn en allerlei leuke dingen uit te steken met de vrienden daar, maar toen ik thuis was besefte ik dat ik hier in Vancouver ook eigenlijk een leuk leventje aan het opbouwen was en dat er nog onnoemelijk veel was dat ik kon en moest doen.

Toch was het weerzien thuis zeer leuk.

De eerste dagen ben ik druk bezig geweest met allerlei kerstplannen. Het belangrijkste hiervan is dat ik een filmpje gemaakt heb met lego-figuurtjes. Ik heb het ondertussen op youtube gezet dus je kan het daar allemaal gaan bekijken. Het is niet het meest geslaagde wat ik ooit gedaan heb, maar he, I did it in one day en het was mijn eerste poging. Not to mention dat ik achteraf gewoon in mijn stoel in slaap gevallen ben van de jetlag. Maar het was het wel waard. Kerstdag zelf (waar het filmpje voor diende) was dan ook supergeslaagd en zowaar de beste kerstdag die ik al meegemaakt heb. Het feit dat ik niet thuis was en het familiefeest daar moest missen was nog mooi meegenomen.

De rest van mijn tijd in België heb ik voornamelijk doorgebracht met twee dingen; enerzijds naar Leuven (en Gent) te reizen om mensen terug te zien, cocktails te drinken, films te gaan kijken (Avatar is suuuuuper, ik wou eerst niets van de hype weten, maar pracht van een film, ik wil hem zo terug gaan kijken, hoewel het verhaal maar zwakjes is), etentjes, bibbezoekjes en anderzijds mij in mijn toekomstig salon op de zolderkamer vleien met een paar leuke boeken en na een half uur lezen steeds in slaap vallen.

Al bij al was het een zeer zeer goede thuiskomst. Het spijtige was natuurlijk wel dat het weer wat tegenzat inzake rondreizen en dat verschillende mensen met iets bezig waren wat ze “blok” noemden en daarom moeilijk konden afspreken. Nu ja, februari is maar een maand meer weg en dan krijgen die mij allemaal op hun dak. Met extra knuffels vanwege het lange wachten 🙂

Nog een leuk feit van terugkomen was het feit dat ik wel een aantal mensen heb doen verschieten met het succes van mijn dieet 🙂

In ander nieuws, mijn dieet is er weer aan… mijn eigen fout door mogelijk net iets te veel gekookt te hebben met oudjaar en dan nog een week desert zitten eten de ganse dag… oeps, maar tegen februari is het terug in orde hoor.