01
Oct

On a roll

Posted in Personal / Tags , , ,

De dingen beginnen hier stilaan op snelheid te geraken, ik ga niet zeggen dat de afgelopen dagen druk waren, maar interesting to say the least.

Tijdens de news meeting op maandag zei mijn redactrice immers dat ze nieuws had voor mij. Blijkbaar, buiten de positieve reacties die er gekomen waren op mijn eerste stuk, was er ook iemand die gebeld had om te zeggen dat er dingen niet klopten in de uitleg van de administratie, of toch dat er niet gecommuniceerd werd. Aan mij nu de taak om eens grondiger op onderzoek te gaan en mogelijk een vervolg te schrijven.

Nieuws is niet enkel werk echter, op dinsdag zijn we immers naar Koerner’s pub gegaan, een bar van de master studenten hier. Het was wel gezellig, we waren wel maar met twee, maar dat is was meer dan genoeg en nu weet iedereen daar ook al hoe ik geheelonthouder ben. En voor diegene die eraan twijfelen, ja, ik heb enkel maar een cola gedronken.

Woensdag was het dan tijd voor mijn interview over het ‘archeologisch’ onderzoek van het Andromeda galaxy. De prof was vergeten dat we een afspraak hadden, dus het was een zeer kort interview, maar wel zeer interessant. Hij heeft me ook een filmpje laten zien met een simulatie van Andromeda dat een ander galaxy opeet, really, really cool. (Het is spijtig genoeg te groot om hier te posten, sorry)

Verder moet ik misschien ook nog vermelden dat ik ondertussen ook aangenomen ben (k, het is gratis), als assistent van de director van een modeshow. Het is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de International Relations club waar ik in vorige post al naar verwees. Ik geloof dat het fantastisch gaat worden (hoe kan het ook anders met mijn organisatietalent erachter) en het is eens iets totaal anders en in een totaal andere wereld dan ik gewoon ben. Ik kijk er dus naar uit, mijn eerst taak bestaat erin om mee te zoeken naar een geschikte locatie dus ik ga zowat alle gebouwen eens binnen moeten lopen, ach ja, dan kom ik buiten.

Op academisch vlak, maandag heb ik mijn eerste midterm dus dit weekend gaat er wel wat gelezen moeten worden en ik moet toegeven dat ik al lessen gemist heb, deels omdat ik ze onnuttig vond en deels omdat ik andere dingen te doen had, oeps.

Wat kan ik zeggen, een deel van mij zal altijd hetzelfde blijven.