12
Nov

Mortal after all

Posted in Personal / Tags ,

Vooreerst mijn verontschuldigingen dat het meer dan een week geleden is dat er hier nog eens een bericht verschenen is, maar sinds vorige week donderdag heb ik het grootste deel moeten doorbrengen in mijn bed en niet voor fun.

Tijdens die paar uur per dag dat ik er dan toch uitraakte was ik dus niet echt in staat om mijn gedachten om te buigen naar een nieuwe, insightful, fantastische blogpost zoals jullie ze gewoon zijn.

Dat en nu ja, er viel ook niet veel te vertellen, tenzij je een droomanalyse wilt, wat perfect mogelijk is hoor, maar om mijn publiek gehalte van raarheid wat lager te houden vond ik het niet meteen zulk schitterend idee.

Ondertussen zijn we weer volop wakker (toch ongeveer) een weer bezig. Met papers dan voornamelijk.. bah. Het NaNoWriMo-project heb ik maar naar de prullenmand moeten verplaatsen vermits de maand ondertussen al halfweg is. Domage, maar rien a faire.

Blijf deze pagina maar in de gaten houden, want er staan nog wel een paar leuke dingen op de agenda de komende dagen/weken en anders verzin ik wel iets…

Beware of black cats, broken mirrors and that kind of stuff today.