05
Dec

Love is in the air

Eindelijk.
De lessen zijn hier eindelijk achter de rug. Niet dat ze zo vreselijk waren – vreselijke Engelse accenten niet meerekenen – maar gewoon omdat de afgelopen twee weken ik meer bezig was met het maken van papers en verschillende papers om ze telkens met een half uur tot 6 *slik* minuten voor de deadline bij de prof kon binnen smijten.

Niet dat het hier nu allemaal gedaan is. Tegen volgende week moet ik nog een take home examen maken en de 21ste dan mijn enig echt examen, maar twee dagen later ben ik alweer thuis. Het is echt verwonderlijk dat de vier maanden er al bijna opzitten. Er is nog zoveel te zien, te doen en je begint zo pas net je draai ook overal te vinden. Moest ik al mijn vriendjes kunnen verhuizen, zou ik me hier ook nog wel gerust zien wonen. Al was het maar voor het uitzicht op de bergen met hun besneeuwde toppen die aan de overkant van de baai liggen.In Fairview – de wijk waar ik dus woon – is er al enige tijd een wedstrijd aan de gang tussen een paar ‘slimme’ kindjes. Het begon eind september toen er bij het begin van de wijk iemand zijn of haar venster beplakte met de boodschap “Jesus loves you.” Een paar weken verscheen een paar huizen verder deze boodschap…

(sorry voor de slechte kwaliteit van de foto trouwens, het is niet makkelijk om een venster te fotograferen met reflecties enzo…, voor geval je het niet kan lezen, it says, Darwin Loves You)

Zeker met het oog op al de feestelijkheden rond Darwin de afgelopen maand vond ik dit wel een gepast bericht.

Maar wacht, hiermee was het nog niet afgelopen. Ondertussen is het al weg, maar nog een aantal weken nadat de Darwin boodschap verscheen was er op het einde van de week een slimmerik die aan de wereld wou laten weten dat ook hij “loves you.”

Het is genoeg om je te doen glimlachen telkens als je ‘s ochtends veel te vroeg uit bed moet om naar de les te gaan.

In ander nieuws: niets speciaals 😉