17
Oct

Gleeful

Posted in Personal, Sport / Tags ,

In mijn ik-mis-mijn-vriendjes-thuis-periode van vorige week ontdekte ik ineens een nieuwe serie waar ik al wel een aantal mensen over had horen vertellen, Glee. In het kort, het gaat over een zang/dans/musical high school club in Ohio. Nog korter, het is gewoonweg fabulous :).

Na de serie ontdekt te hebben heb ik alle afleveringen tot nu toe (7) al, euhm, een keer of drie keer gezien en staat de muziek op repeat. Ik denk dat ik me vannacht maar ga inhouden en er niet naar kijk. Op de bovenstaande link kan je een paar clips zien, of episodes als je via hotspotshield doet alsof je een Amerikaans bent.

Laten we gewoon zeggen dat ik er een nieuwe favoriete show bij heb en dat volgende feestjes mogelijkerwijs nog wel musicalnummers zullen bevatten.

In ander nieuws, ondanks de komst van het regenseizoen in Vancouver, gaat het lopen vlotjes. En omdat het niet echt is dat ik van beneden de ladder qua beweging moet beginnen en ik het project iets sneller wil afwerken dan het normaal loopt – al was het maar zodat ik het dieet niet meer zo streng moet nemen en de hormonale neveneffecten weg zijn, heb ik vandaag alvast twee sessie na elkaar gedaan. Goed voor een uurtje van af en aan lopen, soms wel in de regen, maar al bij al, zeer tof. Het is vaak moeilijk om te beginnen met sporten, zeker als je het voordien niet gedaan hebt of als je naast al die spierbundels moet gaan staan, maar het effect dat het heeft op je gemoed, om nog niet over de fysieke voordelen te spreken, kan niet ontkend worden.

Ok, het feit dat ik tamelijk high drama / musicals heb zitten kijken sinds 2 dagen heeft misschien ook wel zijn rol in de iets of wat meer happier me 🙂

Miss you all.