29
Oct

Always wear protection

Posted in Personal / Tags ,

Nu het regenseizoen in Vancouver volop aan de gang is en ook de temperaturen onder de 10°C zijn gevallen bleek dat een jas toch net iets meer dan een luxe-item was. Het probleem hiermee was dat ik mijn jas thuis gelaten had omdat ik hier wou gaan shoppen, maar ik was er gewoon nog niet toegekomen en nu ja, het dieet is nog niet afgelopen… maar daar is dus vandaag een einde aangekomen.

In praktisch volledige Hilfiger-outfit stapte ik vanmiddag nogmaals op de bus naar downtown met slechts 1 doel op ogen; een jas te vinden. Oorspronkelijk stond deze hieronder op het verlanglijstje, maar uiteindelijk bleek hij niet echt zo fantastisch uit te vallen. Net zoals de meeste jassen die ik gezien heb waren ze nogal log, zonder enige vorm (of het moet een bel zijn) en met de kap en dubbele voering waren ze net iets te warm voor mijn koudbloedig stelsel.

Na een paar winkels gedaan te hebben, ben ik uiteindelijk, net voor ik toch de winkel van Tommy zou moeten binnenlopen, op deze jas gevallen. Ik moet er wel bij zeggen, in het echt ziet hij er vele beter uit en ik ook dan het model…

Yes, ik ben soms ook een snob op vlak van kleren, maar wel maar heel heel soms.

Next up, boots.