13
Dec

Diva’s in the snow

De vrieskoude die de afgelopen weken Vancouver in haar grip hield, heeft eindelijk sneeuw met zich meegebracht. Toen ik vanmiddag immers uit bed kroop kon ik dit uit mijn venster zien.

Ik geef eerlijk toe, het is niet veel sneeuw en het was ook maar een heel fijne sneeuwval, maar he, in iedergeval sneeuwt het hier en aan de andere kant van de wereld – nog niet. Ik zeg nog, want het blijkbaar er mogelijk wel aan te komen, maar daar heb ik niet echt een probleem mee, want tegen dan ben ik toch ook terug in het land dus kan ik er lekker twee keer van genieten (lees, uitschuiven op straat).

Als je je afvraagt waarom het middag was voordat ik uit mijn bed kroop, wel ten eerste is dat misschien niet zo ongewoon soms en ten tweede was het een zeer vermoeide zaterdag. Het was immers de fotoshoot voor onze UBC next topmodel wedstrijd. Normaal moest de shoot beginnen om 11 en de laatste twee modellen om 1 al in make-up zitten, maar uiteindelijk was het bijna 6 uur ‘s avonds voordat iedereen voor de camera zat.

Na de shoot zijn we met een paar dan nog op het appartement van mijn baas terecht gekomen en hebben we zowel zoolander als mean girls gekeken. Volgens mijn collega’s was het essentieel dat ik de films zag als deel van mijn Noord-Amerikaanse opvoeding. Ik moet toegeven, Zoolander was fantastisch.